Nästan natten..

Ja snart så väntar sängen här men innan dess kommer här en liten uppdatering från oss 🙂 .  Inte för att dagen varit så speciellt spännande för mig men kanske för tjejerna? Skogen är ju alltid en höjdare för dem, mycket att hålla koll på så det vill till att man har tungan rätt i mun 😉

DSC_4555 (2)

Jag hade dock mer koll efter kantareller men endast falska sådana idag men snart så dyker säkert ”skogens guld” upp skulle jag tro 🙂 . Men skogen i all ära, där finns ju ingen sjö att bada i till Jills stora förtret så ”man tager vad man haver” 😉

DSC_4557 (2)

Japp, ett vattenfyllt dike funkar tydligen alldeles utmärkt i brist på annat! Dock så luktade hon inte direkt rosor efter detta så det fick bli en dusch för henne här på kvällskvisten. Säkert inte vad hon hade tänkt sig men att dela sovrum med en hund som luktar dy fanns inte med i mina planer 😉

Och på tal om rosor, nja kanske inte exakt rosor men iallafall blommor i trädgården som kämpar emot den kommande hösten…

DSC_4559 (2)

DSC_4566 (2)

..och plommonträd som dignar av frukt 🙂

DSC_4561 (2)

Natti natti….

 

Kategorier:Uncategorized