Öland, ”here we come”

Då stundar en helg på fina Öland, dock tror jag inte att vädret kommer att vara riktigt lika fint som förra gången vi var där 😉

006

007

Nej enligt SMHI så lutar det mer åt en del regn istället för sol så regnkläderna är packade och kanske just av den anledningen så blir det inget regn, vem vet? 😉 . Bara det håller upp under utställningen på lördag är jag nöjd! Eller egentligen spelar det inte mig personligen någon större roll, jag ska ju inte ställa hund denna gång vad jag vet? Zelda är ju anmäld men hon får nog agera hejarklack hon också ihop med Tindra eftersom pälsen hennes fullkomligt har rasat här den senaste veckan. Så Jill & husse får ensamma representera familjen denna gång och jag sitta vid ”ring-side” med kameran i högsta hugg istället och samtidigt se vad domaren tycker om vår Jill..

DSC_4382 (2)

 

..och de 3 andra anmälda eurasierna som enligt uppgift ska bestå av 2 hanar och 1 tik. Ovanligt få anmälda eurasier till utställningen måste jag säga? Men oavsett, vi lär får en trevlig stund vid ringen ändå skulle jag tro 🙂

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized