Effektivt vapen i kampen mot fällning!

Som alla ägare till pälshundar vet så ser man inte fram emot fällningen! Hundhår precis överallt och det även ofta på de mest otroliga och onämnbara ställen 😉 .  Man borstar och kammar tills ”ögonen blöder” och det till ingen större nytta, ja så känns det iallafall ibland. Det tar ju aldrig slut! Jag menar, hur mycket päls kan en hund egentligen ha, eller som i mitt fall just nu, två hundar ha? Väldigt mycket kan jag informera er om och då för att skynda på det hela lite och slippa få precis allt inomhus så tar jag numera fram mitt fällningsvapen nummer 1 😉

DSC_0977 (2)

En hundfön, (köpt på 4Dogs), som vanligtvis agerar torkhjälp inomhus men i fällningstider är hur bra som helst till att blåsa bort all lös päls utomhus. Kammar, borstar och liknande kommer inte i närheten av dennas effektivitet i kampen mot fällning kan jag lova! Finns dock en nackdel, om man har nära grannar då vill säga, att trädgården fläckvis antar en viss luddig form… 😉

DSC_0975 (2)

DSC_0976 (2)

Så mitt heta tips i kampen mot fällning är, köp er en hundfön! Visst kostar den en del men likaväl så värt pengarna varje gång tjejerna här bestämmer sig för att återigen dra på sig bikinin 😉 🙂

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized