Från katastrof till lovande..

Jag tror inte det finns någon i hela Sverige som har kollat diverse vädersajter lika ofta som jag gjort denna vecka! 😉 . Och det har stundtals inte varit någon rolig läsning, regn och åter regn på lördag, något man INTE vill se när Eurasierhelgen stundar och man ska vara utomhus hela tiden. Men igår kom den första ljusningen och idag kom det en stor suck av lättnad när jag såg detta på SMHI… 🙂

Screenshot_20180913-164946

Nu vet jag att SMHI inte direkt är kända för att vara pålitliga så utav den anledning kollade jag även både de norska samt danska kollegorna och alla är samstämmiga inför lördagen och det är ju just den dagen som är allra viktigast! Men jag vågar inte riktigt ropa hej ännu och kommer att gardera mig med att ta med regnkläder, då brukar det ju inte regna, och om ni alla deltagare gör detsamma så borde vi få strålande sol eller? 😉 😀

 

 

Kategorier:Uncategorized