Filmbevis på hundfönens effekt vid fällning!

Det var ju några därute i vårt avlång land som tvivlade på att en hundfön verkligen kunde blåsa bort päls vid fällning och bara för er skull så filmade sonen mig och Tindra här ikväll när vi gjorde just detta 😉 . Kvalitén är väl inte den bästa, varken på upplösning eller på skådespelare 😉 men ha tålamod och titta igenom hela, speciellt på slutet så ser ni ett levande bevis på att hundfönen verkligen är så effektiv vid fällning som jag påstått 😉

Även Jill fick sig en omgång med fönen, dock inte pga fällning utan mer ett sätt att bli lite extra fin och fluffig inför lördagens utställning i Ballerup 🙂

42135591_1053827908127257_7092521654730883072_n

Men som ni ser så är detta en aktivitet som de inte direkt sätter högst upp på önskelistan precis, nej bättre då med en skogspromenad, något gladare miner här 😉 🙂

DSC_5233 (2)

DSC_5235 (2).JPG

Och om någon nu undrar om det bara är Jill som ska ställas i Ballerup så är svaret ja! Tindra har ju inte så mycket päls kvar, något som ni ju till och med fick se filmbevis på och det är likadant med Zelda, ja här ser ni henne i all sin nakenhet 😉

DSC_5242 (2)

Så som sagt, endast Jill ska ställas i Ballerup men om vi tar oss dit på lördag är en helt annan femma. Det pratas ju om storm här i Halland med omnejd på fredag så att ta med oss husvagnen neråt är helt uteslutet i dagsläget, jaja,  vi får väl se hur detta slutar? 😉 🙂

 

Ha det gott alla!

 

 

 

 

Kategorier:Uncategorized