När regnet piskar mot rutan…

Exakt så var det i onsdags på jobbet och då går minsann inte dessa två ”arbetskompisarna” 😉 ut mer än nödvändigt utan de tillbringar mer än gärna tiden inne på kontoret och då gärna så här 🙂

DSC_1016

Nej regn och blåst är inget för en Rhodesian Ridgeback utan sol och värme ska det vara och gärna i överflöd! Våra tjejer är dock inte riktigt lika känsliga för väder och vind men visst uppskattar de regnfria promenader och då gärna i skogen, ja iallafall enligt dessa två..

090

DSC_0008

..medan den tredje allra helst vill tillbringa sin utetid såhär men det förvånar väl ingen av er skulle jag tro eller? 😉

DSC_0049

Nej, bada kan man göra oavsett årstid och väder enligt Jill, finns liksom inga begränsningar här inte 😉 . Men något mer bad i helgen blir det nog inte för damen i fråga utan skogen, eller rättare sagt, svampskogen lockar matte här betydligt mer och jag tror nog att badankans syrror håller med 😉

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized