Vad är en bal på slottet?…

..när man kan tillbringa en fredagskväll med att laga hundmat, jag menar, är det inte lika bra som en utekväll eller tyder det egentligen på att man är lite för insnöad just på ämnet hund? Ja, ungefär så här kanske? 😉 😀

FB_IMG_1537907169188

Men det får ni icke hundintresserade gärna tycka! Jag för min del, tycker det är ett helt okej sätt att tillbringa en kväll, oavsett veckodag, när regnet vräker ner vågrätt utanför fönstret och tjejerna sällskapar mig här i köket. Eller sällskapar och sällskapar, jag tror mer de hoppas på att jag ska tappa något med tanke på deras vädrande nosar 😉 . Så vår kväll här blir lugn och skön till skillnad från gårdagens besök på stranden..

DSC_5822 (2)

..då det minsann inte var något fel på energin direkt..

DSC_5811 (2)

..och inte på upptäckarlusten heller för den delen 😉

DSC_5830 (2)

Eller förresten, nästan alla for omkring över stock och sten förutom denna sessa som istället tog det lilla lugna. Och anledning till det kanske var att det drar lite kallt om hon springer för fort? Hade inte varit konstigt alls om det vore skälet med tanke på att hon är minst sagt lättklädd nu 😉

DSC_5826 (2)

Imorgon dock hoppas jag på lite bättre väder så vi kan ta oss en tur till svampskogen innan årets älgjakt drar igång på måndag för då är det minsann bäst att hålla sig därifrån 😉

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized