Vilken supermysig helg!

Ja det är inte annat än att man verkligen känner sig lyckligt lottad när barn och barnbarn kommer hem en hel helg! 😀

thumbnail_DSC_1092

Är så himla mysigt att få rå om dem och såklart få gosa lite extra med världens finaste barnbarn Elton ❤ . Och jag tror jag har de allra bästa barn och barnbarn för bara titta vad jag fick av dem i födelsedagspresent 🙂 ❤

thumbnail_20181028_133552

En underbart varm och skön kofta samt ett extra plus för fickorna, som gjord för att ställa hund i, helt perfekt och snygg som attan med andra ord! Ja ni förstår att mina barn vet vad som går hem hos deras hundnörd till mamma 😉 . Och inte var paket nummer två sämre om man säger så… 😉

thumbnail_DSC_1093

Ja vilken eurasier-ägare skulle inte vilja ha en sådan här tavla på väggen? Hur snygg som helst men Hasse tyckte att det fattades ett ord, han ville även ha med ordet ”i vägen”. Och jag är böjd att hålla med för visst har våra eurasier en förmåga att ofta vara just i vägen? Placerar sig gärna framför kylskåpsdörren, eller vilken dörr som helst för den delen, eller varför inte runt soffbordet? Så att matte eller husse istället får ta vägen över soffan för att komma fram 😉

Tack än en gång mina underbara barn, svärson och barnbarn för de helt perfekta presenterna ❤

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized