Fotosession

Idag har jag varit på fotouppdrag, alltid lika roligt och hedrande! 😀 . Uppdraget handlade om att bl.a. ta julfoton för Mandylike´s kennel och med tanke på att vi har fått lite snö här i Halland och då med betoning på lite 😉  så blev bilderna riktigt bra om jag nu får säga det själv? Men det är klart, mycket väluppfostrade hundar gör ju jobbet betydligt mycket enklare 😉

DSC_0307 (2)1

Platsen jag hade valt för detta uppdrag var Backa Loge, ett magiskt vackert ställe som det är svårt att misslyckas på 😉

DSC_0282 (2)

Några julfoton blev det men även en hel del andra, ja ni känner ju mig, jag har ju svårt att låta bli avtryckaren några längre stunder 😉

DSC_0438 (2)

DSC_0395 (2)1

DSC_0567 (2)

DSC_0558 (2)

DSC_0535 (2)

Men detta är bara ett axplock av alla 398 foton som togs, kameran fick jobba på bra där en stund men det blev ingen vila för den när vi kom hem, nej då, snön skulle helt klart nyttjas lite till och då med mina favoritmotiv ❤

DSC_0724 (2)

DSC_0747 (2)

DSC_0710 (2)

Och inspirerad som jag blev av Susannes väluppfostrade hundar som satt så fint för kameran så tänkte jag försöka göra detsamma, alltså ta en gruppbild på mina tre i snön men det var inte riktigt lika enkelt men en julig bild blev det iallafall 🙂

DSC_0744 (2)

Nu håller vi både tassar och tummar här att vi får behålla den lilla snö som kommit, hade ju varit så himla mysigt med en vit jul. Sannolikheten är väl dock inte speciellt stor men hoppas kan man ju alltid 🙂

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized