Det stora lugnet…

Efter några intensiva, men ack så mysiga juldagar, har det stora lugnet infunnit sig. Jag och tjejerna är nu gräsänklingar igen eftersom husse åkte till jobbet för en stunds sedan men innan dess så njöt vi av det vackra vädret. Helt vindstilla och en strålande sol, ja det syntes allt redan i morse att dagen skulle bli fin 🙂

DSC_1255

Så efter frukost stod tjejerna redo vid grinden..

DSC_1256

..för en lång runda i skogen 🙂

DSC_1257 (2)

DSC_1260

Dock blev det runda med koppel på denna gång, säkrast med tanke på jakten som pågick runt omkring oss. Jag tror inte någon jägare hade uppskattat ett besök av våra tjejer i detta läget precis 😉 . Och går man i skogen med ett koppel i var hand så får snällt systemkameran vara kvar hemma, inte alls lika roligt att fota med mobilen men visst funkar den hyfsat ändå för att föreviga både det ena och det andra som man hittar i skogen 😉

DSC_1261 (1)

DSC_0039 (2)

Men nu fortsätter vi på temat ”det stora lugnet” med soffhäng för både två- och fyrbenta när mörkret lägger sig utanför fönstren 🙂

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized