Blåa tungor i parti och minut ;)

För er som känner till eurasiern så är denna rubrik inte så konstig, eurasiern har ju oftast mer eller mindre blåa tungor, något som är ett arv från rasen Chow-Chow. Men det är inte alltid det syns för den ovane, och just för er bjuder speciellt Jill här frikostigt på ett helt gäng 😉

dsc_1105 1

dsc_1112 1

dsc_1109 1

Men även de andra två kan, dock är de lite mer återhållsamma med att visa upp sin speciella egenskap och jag förstår dem, vad är vitsen med att låta tungan hänga och slänga ute i offentligheten egentligen? 😉

dsc_1077 1

dsc_1117 1

Nej, bättre då att hålla på sin värdighet, hålla tungan inne och låta hela kroppen tala för sig istället 😉

dsc_1097 1

dsc_1101 1

Imorgon väntar en tidig start på dagen eftersom jag ska åka till My Dog och det utan hund denna gång, det ni! Men helt själv åker jag såklart inte, självklart åker kameran med, ni trodde väl ändå inget annat eller? 😉 . Och väl på plats ska jag främst stötta & peppa fina Melinda & Minjo på deras allra första officiella utställning ❤ . Ser verkligen fram emot detta, alla kan vi behöva lite stöd i början för vem kommer inte ihåg hur nervöst och rörigt det var? 🙂 . Melinda & Minjo har jobbat hårt under hösten inför detta och jag är övertygad om att de kommer att glänsa i ringen imorgon ❤

dsc_5158 (2)

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized