Allt för er kära bloggläsare!

Ja när man sätter sig i bilen och tittar på kameran som man lagt på sätet bredvid så kan man inte annat än att säga att den, och jag 😉 , gör vår allra bästa att för att förse er med foton, oavsett väder 😉

dsc_1275

Ja denna kamera är verkligen min följeslagare och då bokstavligen talat i både vått och torrt 😉 . Men inte att förglömma, tjejerna också såklart 🙂

dsc_1482

dsc_1478 (2)

De hänger alltid med på mattes alla tokigheter när de inte håller på med sånt själva alltså, som tex ekorrspaning 😉

dsc_1474 (2)

Som ni ser så snöade det rejält idag igen på vår skogspromenad, något som givetvis inte är helt optimalt för att fota men att lämna kameran i bilen var det liksom aldrig tal om utan den får göra så gott den kan under rådande förhållanden 😉

dsc_1448 (2)

dsc_1476 (2)

Och på tal om snö! Det har definitivt inte kommit några mängder som ni säkert ser men ändå tillräckligt för att Zelda som synes skulle få problem med snöbollar under tassarna..

dsc_1486 (2)

..med andra ord, snart dags för rosa snöskor igen för denna damen 🙂 . Nu är snart min kaffepaus slut och i och med det så väntar en tur till Gekås. En utflykt som i januari brukar vara riktigt trevlig eftersom det brukar vara i stort sett folktomt där. Jag behöver bland annat fylla på förrådet av fågelfrö för vid mitt fågelbord är definitivt inte folktomt 😉

dsc_1497 (2)

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized