En gryende vänskap..

Ja min relation till vår traktor har väl inte någon gång strålat precis utan snarare varit mer åt det taggiga hållet. Ja en slags hatkärlek egentligen då den gör ett utmärkt jobb med att ploga bort all snö, ja med rätt förare då alltså, med andra ord Hasse 😉 . Men jag har haft lite svårt att förstå den men idag tror jag äntligen att jag börjar få lite kläm på det hela och kanske kanske kan vi också bli kompisar med tiden? Vem vet? Men oavsett så fick jag iallafall plogat av gårdsplanen från en hel del av den snö som kommit 🙂

dsc_1294

Och om sanningen ska fram så känner man allt en viss tillfredsställelse över att faktiskt kunna fixa detta helt själv, ja ni vet, ”en bra kvinna reder sig själv” 😉 . Tjejerna höll mig sällskap på avstånd men när jag var klar så bjöd de allt på lite bus i snön, något som gjorde att jag snabbt hämtade kameran såklart 🙂

dsc_1746 (2)

dsc_1716 (2)

dsc_1718

dsc_1733 (2)

dsc_1753 (2)

dsc_1723 (2)

Och vid fågelbordet var det också full fart, inte så mycket bus kanske men däremot tätt mellan inflygningarna till maten 🙂

dsc_1757 (2)

dsc_1761 (2)

Kaffet smakade väldans bra efter denna rejäla utevistelse och mer skulle det bli av den sistnämnda varan! Dagens långprommis med tjejerna väntade och det visade sig bli en tuff uppgift för oss alla, ja tur att Jill var smart och vilade sig i form inför detta..

dsc_1888 (2)

För det skulle visa sig att det verkligen behövdes kan jag tala om 😉  men mer om detta i nästa inlägg 🙂

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized