Eurasierhelgen 2019

Nu så är det äntligen dags att boka stuga till årets eurasierhelg som kommer att ta plats på samma ställe som tidigare år, alltså på Överlida Camping, och datumet som gäller för årets eurasierhelg är 13 – 15 september 🙂

Samma koncept som tidigare år gäller, alltså det är först till kvarn till stugorna som gäller och jag säger av erfarenhet, vänta inte för länge, de är kända för att gå åt som smör i solsken 😉 .  Vi har bokat samma stugor som tidigare år, alltså 9 stycken 2-bädds stugor..

collage

..samt 2 stycken 4-bädds stugor.

collage1

OBS! Tänk på att er bokning av stugor är bindande! Givetvis försöker vi i möjligaste mån få någon annan att ta över er stugbokning om ni skulle få förhinder men skulle vi inte lyckas så får ni tyvärr inga pengar tillbaka. Vi brukar dock ha en lång återbudslista på stugor så oftast brukar detta lösa sig men är självklart något som vi inte kan lova 🙂

Förutom ovanstående stugor så finns det också tält/husvagns/husbils-platser att boka till priset av 325 kr/dygn plus el/kWh: 1,80:-

Och självklart kan man också bara vara med över dagen om man hellre vill det av olika anledningar eller även komma utan hund. Detta är ju ett ypperligt tillfälle för er som går i ”eurasier-tankar” att lära känna rasen bättre 🙂

Lördagens alla aktiviteter är inte riktigt fastspikade, planering pågår för fullt men så mycket kan jag säga att i år kommer återigen Anna Frisk hålla i någon slags aktivitet, mer information om detta kommer framöver.

Och givetvis så står också Överlidahunden 2019 på schemat, jag menar, vad vore en eurasierhelg utan detta prestigefyllda arrangemang? 😉 😀

Och som förra året så kommer vi att ta ut en liten kostnad, 100 kr per hund, utöver stug- eller husvagnskostnad. Allt för att till viss del täcka upp för föreläsare, priser, goodie-bags med mera 🙂

Så var nu snabb på tangenterna om ni vill vara med på denna helg där vi varmt välkomnar nya som ”gamla” eurasiervänner 🙂 . Sista anmälningsdag är den 1/9 2019. Boka med en kommentar här på bloggen, under inlägget på facebook eller via telefon/sms på 070-347 48 22.

DSC_2377 (2)1

Kategorier:Uncategorized