Ville ju inte göra dem besvikna..

Precis lagom till att jag var redo för dagen prommis, med andra ord hade tagit på tjejerna sina halsband, laddat med godis och hämtat kameran så öppnade himlen sina portar och det började fullständigt ösa ner! Inget direkt inbjudande promenadväder men med tre förväntansfulla tjejer vid mina ben så fanns det inte mycket att välja på. Ville ju inte göra dem besvikna. Så av med jackan igen och istället på med regnkläder, keps och stövlar och ut i det ”trevliga” vädret 😉 . Tvekade dock länge på om jag skulle ta med kameran för jag tänkte att det kan ju kanske bli uppehåll och om inte så kan den ju faktisk stanna i bilen. Men ser man på! Turen var på vår sida och större delen av timmen i fårhagen var regnfri men det finns bevisligen andra sätt att blöta ner sig på istället 😉

DSC_2571 (2)

DSC_2569 (2)

Och är man inte blöt innan så finns det vissa som mer än gärna hjälper till att ändra på detta 😉

DSC_2578 (2)

Ja det gäller som ni ser att hålla avståndet från badgalningen nummer 1 för att hålla sig torr, säkrast ta några steg bakåt och rikta kameran på annat håll istället 🙂

DSC_2551 (2)

DSC_2585 (2)

Och lagom till att vi kom hem så öppnade sig himlen igen och så har det hållit på sedan dess, som sagt, ibland ska man ha tur! 😉

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized