Håll i hatten!!

Jaha, idag var det dags igen för en klass 1 varning för blåst och denna gång lurades inte SMHI 😉 . Blåser gör det verkligen och det i kombination med regn,hagel och snö gör att jag ärligt talat trivs väldans bra på kökssoffan just nu 😉 . Så man fick allt passa på innan idag när regnet ännu inte hade anlänt men det hade däremot blåsten gjort så därför blev det ingen tur till skogen utan till de öppna ytorna i fårhagen istället 🙂

DSC_2539 (2)

Och titta vad jag fångade med kameran där! Något så ovanligt som en två-svansad eurasier, det ni! 😉 😀

DSC_2541

Och även Zelda & Jill fångade något spännande, dock inte med kameran utan med sina blickar istället 😉

DSC_2589 (3)

DSC_2550 (3)

Så nu medans vinden fortsätter att ta rejält i huset här blir det till att ta det säkra före det osäkra och bunkra upp med vatten, plocka fram stearinljus och ficklampa om utifall strömmen skulle gå men förhoppningsvis räcker det med att bara förbereda sig 😉

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized