”The one and only Tindra”

Jag har sagt det innan och jag säger det igen, Tindra är verkligen ”one of a kind” och flockens clown och idag har hon åter bevisat detta 😉 . Saken var den att idag i fårhagen så var det återigen finfina fotoförhållanden, kameran var såklart med och jag hade i tanken att för en gångs skull försöka få till ett bra foto på Tindra just däruppe på höjden i fårhagen. Hon är ju sannerligen inte den enklaste att fota utan brukar ofta se ut som om hon ”sålt smöret och tappat pengarna” så fort kameran kommer fram 😉 . Till skillnad från de andra två som faktiskt ofta och gärna visar upp sin bästa sida för mattes kamera 🙂

DSC_2998 (2)

 

DSC_3041 (2)

DSC_3008 (2)

 

 

 

DSC_3033 (2)

Men så enkelt gör sannerligen inte Tindra det för mig, nej då, ofta öronen på trekvart eller varför inte en uppvisning på hur lååång en eurasier egentligen kan göra sig? 😉 😀

DSC_3061 (2)

Som sagt, hon är minst sagt en utmaning att fota men skam den som ger sig! Upp på höjden gick hon tillslut med rätta sidan till och slutaren på kameran gick nästan på högvarv där ett tag i förhoppningen om att något av fotona skulle bli bra och det såg verkligen lovande ut där ett tag på displayen… Men när jag kom hem och laddade upp samma foton på datorn så såg jag att flockens clown återigen hade lyckats..

DSC_3050 (2)

DSC_3051 (2)

Finns väl knappast något så retfullt som en tunga på ett annars bra foto? Och om jag nu för ett ögonblick trodde att Tindra inte hade någon som helst baktanke med detta så fick jag svaret direkt på nästa foto, jag menar, kan man se mer nöjd ut med sig själv? 😉 😀

DSC_3045 (2)

Men skrattar bäst som skrattar sist! Kolla bara vad som fastnade på rullen när damen ovan inte var på sin vakt, en av de bästa bilderna jag någonsin tagit på tjejen skulle jag tro ❤

DSC_3052 (2)

 

Som tur är det långt ifrån allt som är så svårfotat som vår Tindra, nej tacka vet jag vårtecken i alla dess färger och former 🙂

DSC_3070 (2)

DSC_3069 (2)

DSC_3068 (2)

DSC_3095 (2)

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized