Glad Påsk till er alla!

Eller glad och glad, nu kom jag tyvärr inte iväg till Blåkulla och allt bara för den förbannade blåstens skull. Kvasten var ju finputsad och startklar, skippade kitteln i år mot en ”bag-in-box” och hade lånat ett kattskrälle och allt till ingen nytta! Just när Hasse hade vinkat av mig och jag var på g att lyfta så kom kastvinden från helvetet och in åkte jag i närmaste träd. Inte mycket kvar av min kvast kan jag lugnt påstå trots att jag hade satsat på en lite dyrare modell i år 🙂

Men inte hjälpte det utan jag får istället åka med till Tingsryd och tillbringa helgen där med en massa härliga människor och det är faktiskt inte fy skam det heller 😉 . Så alla mina kära med-häxor därute, ni får allt försöka klara er utan mig på Blåkulla i år 😉 😀

Tjejerna däremot verkade dock minst sagt glada över att jag inte kom iväg eller vad ska man tro? 😉

Men Blåkulla eller ej, en riktigt härlig solig påsk ser det ut att bli och med det önskar vi er alla en riktigt härlig …..

0831

 

 

Kategorier:Uncategorized