Underbara fårhage!

Ja det är inte annat än att man är mycket tacksam för att ha tillgång till en stor fårhage att släppa tjejerna i nu när de under denna period inte kan vara lösa på promenaderna. För visst är det så att hundar verkligen kan behöva sträcka ut ibland och mina tjejer är definitivt inget undantag 😉

DSC_4498 (2)

Och lika glada som dem blir matte även matte här! Denna underbara livsglädje värmer gott att se och det oavsett ålder..

DSC_4514 (2)

DSC_4608 (2)

DSC_4588 (2)

Och på tal om ålder, jag får väl snart döpa om tjejerna till pensionärs-ligan kanske? 😉 . Jag menar, Jill är snart 7, Tindra är 8 och Zelda blir 10 år i oktober. De är minsann inga ”dunungar” längre om man nu säger så 😉 . Men detta faktum att de börjar närma sig pensionen är, som tur är, inget man märker av och då speciellt inte hos den yngsta av dem…

DSC_4541 (2)

Att plocka näckrosblad blir man aldrig för gammal för och inte detta att jaga pinnar i vatten heller för den delen 😉

DSC_4493 (2)

Nej då, inga ålderskrämpor att tala om än på någon av dem och vi hoppas innerligen att det fortsätter så ett bra tag till 🙂

 

 

Ha det gott alla!

 

 

 

 

Kategorier:Uncategorized