Hej alla ”Eurasierhelgare”

Nu är faktiskt snart dax för årets stora händelse, endast två dagar kvar till årets upplaga av Eurasierhelgen och vi ser såklart jättemycket fram emot detta 😀 .

Men jag ska inte sticka under stol med att det som händer i Norge finns i mina tankar och även om det inte finns något konstaterat fall enligt SVA i Sverige än så tycker jag att vi alla tänker till ordentligt inför helgen. Nu har vi turen att vi är ute hela tiden men ändå, håll avstånd! Släpp inte fram era hundar till andras hundar utan ett godkännande från husse/matte. Ha, om möjligt, inte med er hund i partytältet. Låt den hellre stanna i stuga/husvagn eller ställ bilen intill tältet och låt den stanna där. Och självklart, men det behöver väl knappast skrivas, stanna hemma vid minsta lilla tecken på sjukdom. Med detta sagt så uppdaterar jag er här med info inför helgen:

Fredag 13/9-2019:

  • Gemensam promenad när alla anlänt samt lite mingel i partytältet framåt kvällskanten. Tillträde till stugor samt husvagnsplatser fås efter kl 12,30 av mig, alltså ni ska INTE checka in i receptionen utan direkt hos mig, ungefär vid den ”röda tassen” 😉

Överlida-karta-2018

Ni följer alltså de röda pilarna så kommer ni rätt och den röda tassen visar var vi kommer att hålla till under helgen, pedagogiskt värre va? 😉 . Stuga A och B är 4-bäddarna och stuga 1 – 9 är 2-bäddarna och de gröna rutorna bredvid den röda tassen är husvagn/husbilsplatser som är reserverade för oss. Ni hittar oss där i en grå och vit husvagn, en Hobby, med ett grönt nät framför innehållande våra tjejer så ni kan inte missa oss😉😀

Lördag 14/9-2019:

  • Enklare agility-bana kommer att stå uppställd hela dagen för er som vill testa.
  • Kl 10,00. Träning med Anna Frisk som kommer att jobba med några enkla kontaktövningar som gör det lättare att få din eurasier att gå fint i koppel och ha fokus på dig, och hon avslutar med lite hundmötesträning. Ta med er klicker om ni har!

DSC_4981 (2)

  • Kl 12,00. Lunch
  • Kl 13,00. Föreläsning med veterinär Lone Olesen på främst ämnet ”Första hjälpen” men hon kommer även att prata lite om hundens signaler.

dsc_1159 (1)

  • Ca kl 16,00. Överlidahunden 2019 🙂

DSC_5211 (2)

  • Gemensam grillkväll vid långbord avslutar lördagens aktiviteter 🙂

DSC_0986 (2)

DSC_0987 (2)

Saker som är bra att ha med sig till denna helgen är nummerlappshållare eller säkerhetsnålar till utställningen. Något annat som också är bra att ha med sig är campingstol/bord till kvällarnas samvaro i partytältet. Och givetvis behöver ni ta med er vad ni vill äta & dricka, både under helgen samt under grillkvällen, och på tal om mat så ligger närmaste mataffär samt pizzeria i Mjöbäck ca 1,5 mil bort 🙂

Varmt välkomna till Eurasierhelgen 2019 ❤

2016-07-07-21-57-01-4

Kategorier:Uncategorized