Inte kul alls…

Nej, att det så smått börjar skymma redan nu vid halv fem är minsann ingen höjdare! Jag förstår ärligt talat inte alls vitsen med detta att flytta tillbaka klockan och därmed förlora ännu mer av det lilla ljus som finns? Nej hoppas verkligen att pratet om att skippa detta går i lås och det snart! Och försvinner ljuset extra tidigt så gäller det att vara ute i tid så att tjejerna kan få sitt innan det, som sagt, mörknar..

DSC_8712 (2)

 

Och turen gick idag till fårhagen eftersom jag fortfarande håller mig ifrån skogen på helgerna, allt för att undvika riskerna som kan uppstå om man får närkontakt med älgjägarna 😉 . Men fårhagen funkar fint den också, kanske inte riktigt lika spännande som skogen för tjejerna men mycket nog ändå att utforska 🙂

 

DSC_8713

DSC_8721

DSC_8647

 

DSC_8716 (2)

Glada och nöjda tjejer som ni ser och även hyfsat samarbetsvilliga idag, jag menar, de tittar ju nästan åt samma håll denna gången 😉

DSC_8735 (2)

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized