Wow alltså!

Ja jisses denna Magnus Uggla säger jag bara!! 65 bast men det ser och hör man minsann inte ett spår utav utan han var helt otroligt bra igår kväll, vilket jäkla ös alltså!! Så har ni möjlighet så bara måste ni gå och se honom 😀 😀

DSC_0053 (1)

Och pga fotoförbud så trodde jag att ovanstående bild var den enda jag skulle få men Uggla måste ha varit på extra gott humör för i slutet av showen så sa han att vi gärna fick filma eller fota och där var man minsann inte svårövertalad precis 😉

DSC_0073

Helt lyriska gick vi hela sällskapet därifrån och passerade på vägen ett vackert julpyntat Liseberg..

DSC_0078 (1)

DSC_0076 (1)

..och möttes sedan vid incheckningen av ett lika vackert pyntat hotell Heden 🙂

DSC_0051 (1)

Nu är detta egentligen i min smak en aningens för tidigt att julpynta men oavsett så kan man inte komma ifrån att det minsann var väldigt vackert iallafall 🙂

Tjejerna hade haft det alldeles utmärkt i vår frånvaro tillsammans med Kim även om de protesterade mycket högljutt vid vår ankomst hemma.  Men det gick snabbt över och efter en rask runda på ängen här i eftermiddags är de nu nöjda och framförallt tysta 😉

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized