Slamsugning & eurasier = ingen bra kombo!

Nu gäller detta inte bara eurasier, kan säkert locka andra raser också , men förhoppningsvis inte eftersom detta var en upplevelse och en lukt ni definitivt kan vara utan! 😉

Bor man på landet så har man oftast en avloppstank och med det följer en tömning av densamma med jämna mellanrum.  Så skedde även idag, en lång slang doppades ner i sörjan och vid avslutat arbete så drogs denna slang, belagd med mindre trevligt klet, tillbaka till lastbilen. Efter sig lämnades den ett, i Tindras tycke då alltså, mycket väldoftande spår genom trädgården 😉 . Något som tyvärr inte matte här uppmärksammade eftersom hon stod med ryggen till i full färd med att fylla på fågelbordet. Detta gav ju Tindra fullständigt ”fria tassar” att riktigt njuta av detta spår och resultatet lät inte vänta på sig….

DSC_0080

En minst sagt, och det bokstavligt talat, skitig hund! Tänker inte gå närmare in på innehållet men en sak är klar, hon luktade inte direkt kanelbullar om man nu säger så 😉 . Ja till och med Zelda såg ut att hålla med om att lukten var något speciell 😉

DSC_0081

Att det blev ett akut bad av skitgrisen är väl något som jag knappast behöver tillägga skulle jag tro? Så med andra ord, var uppmärksamma nästa gång slamsugningsbilen kommer annars kanske även ni får er en skitig överraskning 😉 😀

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized