Apropå ljusslingor..

Tänkte på att jag har skrivit om dessa ljusslingor i flera inlägg nu men ni har faktiskt inte fått se några bevis på att jag talar sanning, kanske jag bara hittar på? Det kanske bara är ett ”spel för galleriet” eller? 😉

DSC_0125

Haha, nej då, en hel del slingor är faktiskt uppe även om det fortfarande fattas en del. Men ovan ser ni iallafall nyheten för i år! En ljusslinga längs med nästan hela staketet som även lyser upp tillvaron hos tjejerna när de är i hundgården 🙂

DSC_0129

 

Men som sagt, äventyret med slingorna fortsätter och det troligtvis till helgen. Nu ikväll är det för kallt och mörkt att vara ute och pyssla med sådant men att fota en dessa vackra solnedgångar vi blir bortskämda med nuförtiden står man ju ut med även om det är attans kallt 😉

DSC_0131

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized