För exakt två år sedan

Alltså, luciadagen den 13 december 2017, då såg det minsann inte ut som idag ska ni veta. Ja tänk så fort man glömmer! Att vi då hade en sådan här härlig julkänsla i Hallands inland är något som definitivt inte jag kommer ihåg iallafall? Så ibland är det faktiskt en himla tur att man är galen i att fota för annars hade denna vintriga luciadag för två år sedan fortsatt legat i glömska 😉

DSC_0011

DSC_0052

DSC_0053

En annan, dock inte så väderrelaterad sak, som hände några dagar efter detta för två år sedan var att Zelda fick sin vinnartitel Svensk Veteranvinnare 2017 på Stora Stockholm. Ett fantastiskt roligt minne, även om det tog halva resan hem innan vi förstod detta 😉 . Trodde att man var tvungen att få ett excellent med CK för att erövra denna titel men inte då, det räckte tydligen med ett slätt excellent och ingen var såklart gladare än vi när goa eurasiervänner så snällt upplyste oss om detta i bilen hem 😀

DSC_0482 (2)

Och inte nog med det, de även köpte och skickade rosetten hem till oss, tack Camilla & Madde än en gång ❤

DSC_0051

I år blir det dock inget Stora Stockholm för oss men jag önskar alla som ska ställa lycka till 🙂 .  Nu får det dock räcka med promenaden längs ”memory lane” för denna gång och istället njuter vi av att det är fredag vänner 🙂

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized