En hundnörds vardag!

Ja tänk om någon utomstående, och då en icke hundtokig sådan, hade sett allt som försiggår inom fyra väggar i en hundnörds hem? Ja jisses, det hade nog med all säkerhet fått denna icke hundtokiga att starkt fundera på om jag har ”alla indianer i kanoten” om man nu säger så 😉 . Och jag kan inte annat än att hålla med, vissa av mina beteenden kan säkerligen verka minst sagt udda!

Säng-akrobatik

Ta till exempel detta med att ta sig i och ur sängen! Det låter kanske inte alls speciellt svårt men om man tar med i beräkningen att man har minst en hund liggandes på golvet nedanför sängen och då såklart exakt där man helst vill sätta ner fötterna så kan ni säkert själva räkna ut vad som då sker eller? För om man är hundnörd så fattar ni direkt vad jag menar men för er icke hundtokiga så kan jag berätta att i stort sett bara mässingen klättra över en sänggavel inte alls är en ovanlig syn här 😉 . Och inte heller detta när man vaknar på natten för en tur till damernas, då är det definitivt inga snabba ryck som gäller även om behovet är akut. Utan man sätter försiktigt trevande ner foten för att se om man känner någon päls under fotsulan. Har man då tur så är platsen ledig och man kan snabbt ta sig till toa. Men oftast är det päls som man möts av, vilket leder till att man måste rulla runt på mage, skuffa sig neråt och samtidigt utåt med fötterna i ett försök att hitta fast mark, en manöver som kräver sin kvinna kan jag tala om 😉

Jag kissar aldrig ensam..

..nej då inte en chans, att jag kissar ensam! Någon som känner igen sig? Jag menar, varför ska alltid hundarna med in på toa, ett ganska underligt beteende om ni frågar mig! Men det är klart, jag är väl inte ett dugg bättre själv där jag sitter på ”tronen” och samtidigt klappar en hund på huvudet  😉 😀

Taskigt bordsskick!

Och då talar jag inte om när vi tvåbenta äter utan vad som ofta utspelar sig när hundarna ska äta eller rättare sagt när prinsessan Zelda ska äta. Att sitta på knä med en matskål i ena handen och samtidigt handmata sin hund med den andra handen oavsett konsistens, ja det måste vara äkta kärlek eller? Jag menar, att bokstavligen plocka upp hundmat med händerna för att sedan truga sin hund att äta detta måste väl också klassas som ett udda beteende, ja jag vill knappast höra vad en icke hundnörd hade sagt om denna syn 😉

il_570xN.471485290_aa9j

Ha det gott alla hundnördar därute!

Kategorier:Uncategorized