Tindra åkte på en rejäl blåsning…

Nu är jag absolut ingen pedant utan har vanligtvis inga större problem med att tjejerna fäller då och då. Det hör ju liksom till när man har hund, eller hundar i vårt fall 😉 . MEN, nu när julen närmar sig med stormsteg så vill man gärna göra något annat än att bara dammsuga hela tiden och tanken på att gäster ska lämna vårt hus mer eller mindre pälstäckta är ingen höjdare precis. Så, hundfönen åkte fram och Tindra fick sig en rejäl blåsning 😉

Och jag fascineras lika mycket varje gång på hur bra en hundfön är även vid fällning! Och kan man göra det ute som jag så finns det definitivt inget bättre sätt att få bort all lös päls 🙂 . Men en rejäl blåsning tar tydligen ordentligt på krafterna och inte blir det bättre av att matte ska ”spöka ut” en också 😉

80668908_604952297001702_658996258362359808_n

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized