Diamanter i vardagen..

Om nu vädret tvunget ska fortsätta vara så uruselt som det varit den senaste tiden här i Hallands inland så gäller det verkligen att ta tillvara på de små diamanterna man kan hitta lite här och där i naturen, för som ni alla vet, ut måste man med hundarna oavsett väder eller hur? 😉 . Men som sagt, promenaderna blir något trevligare om man fokuserar på annat än vädret, iallafall för en liten stund 😉

DSC_0291 (2)

DSC_0307 (2)

Nej det behövs minsann inte mer än ett gäng vattendroppar på ett grässtrå eller ett enkelt löv för att göra mig lite glad, lättroad värre som ni förstår 😉 . Och denna syn kan man inte annat än att le åt heller för den delen…

DSC_0272 (2)

Världens gladaste, och nu naknaste tjej också för den delen! Och inte bara hon, Tindra ligger inte många pälsstrån efter hon heller 😉

DSC_0309 (2)

Den enda som fortfarande kan skryta med päls i detta hushåll är Jillisen men så har hon också betydligt mer av den varan än de andra två 🙂

DSC_0306 (2)

Men inte behöver man egentligen gå ut för att hitta vackra ting att glädjas åt, de kan faktiskt återfinnas i ens alldeles egna kök också 😉

DSC_0319 (2)

DSC_0318 (2)

 

Ha det gott alla!

 

 

 

 

 

Kategorier:Uncategorized