Långt över förväntan!

Har man en valp som mer än gärna rullar runt i allt från grus till hästbajs så var behovet av ett bad stort! Och jag tänkte för mig själv att detta kommer bli minst sagt intressant och utmanande! Man har ju gjort det här förr menar jag och att stå dubbelvikt över en blöt sprattlig valp i ena handen och ett duschhandtag i den andra brukar inte vara enkelt om man säger så 😉 . Så jag hade laddat ordentligt men till ingen som helst nytta, Malou stod som ett ljus hela tiden ❤ . Men förvänta er nu inte ett kort på detta för där går gränsen för vad jag klarar men ett ”efter-kort” går bra 😉

En söt liten blötis som gjorde sitt bästa för att torka och då givetvis genom att rulla sig, vad annars? 😉

Ett hyfsat bra sätt men varför inte ta till en fyrbent handduk istället? 😉

Ja det vill till att vara effektiv! Både torka sig och leka samtidigt, vilken simultanförmåga den tjejen har va?

Ja det var tydligen så himla kul att hon nästan brast ut i sång också 😉

Men torr blev hon, det udda sättet till trots och då var det dags för ytterligare en premiär. Pälsvård på trimbord, något som hon tyckte var superkul. Eller det såg ut så iallafall för den lilla svansen gick som en propeller hela tiden och resultatet blev en något fluffigare men framförallt en betydligt renare valp ❤

Något som dock kommer att förändras imorgon då det väntar stalltjänst igen. Ja ja, jag kommer nog aldrig ha den renaste valpen men iallafall en lycklig en skulle jag tro? 😉 ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized