Eurasierhelgen 2020, uppdaterat 15/7-20

Helgen 18-20 september är det så dags för årets Eurasierhelg och datumet som gäller och även i år kommer vi att hålla till på Överlida camping ca 1,5 mil från Ullared 🙂

Tyvärr så kommer årets träff bli lite annorlunda p.g.a rådande pandemi men det är ju viktig att vi håller oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och därför får vi max vara 50 personer. Det betyder att ingen, och då menar jag verkligen att ingen, får komma oanmäld! Och givetvis så stannar man hemma vid minsta lilla symtom på sjukdom. Med detta sagt så kommer vi av respekt för varandra att hålla avstånd vid alla aktiviteter och föreläsningen kommer detta år hållas utanför tältet. Och när det kommer till kvällens gemensamma grillning så kommer vi att tända grillarna tidigare för att nyttja dagsljuset och tar bort en sida på tältet och därmed sprider ut oss väl, med andra ord, inga långbord i år men minst lika trevligt ändå eller? 😉 🙂 . Även campingen har goda rutiner för pandemin:

Print

Och för er som bokat stuga så gäller i år att man kan avboka denna utan kostnad fram till senast 48 timmar (16/9) innan men helst så fort som möjligt. Vid sen avbokning, t.o.m 16/9, kommer återbetalning av erlagd stughyra att ske. OBS! Dock så återfås inte de 100 kr per hund som man betalt tyvärr eftersom de då redan är förbrukade på rosetter, goodie-bags med mera.. 🙂

Fredagen den 18:e september är ju ankomstdag och en gemensam promenad när alla anlänt brukar vara en regel, om nu bara vädret tillåter det vill säga, och här skickar jag ut min tanke igen? Finns det verkligen inte någon av er som skulle vilja ta på sig att arrangera en tipspromenad till detta? Vi står givetvis för kostnaden men tiden till att göra frågor samt det praktiska runt omkring är något som jag tyvärr inte hinner med. Finns det någon som är sugen på att ta sig an detta så är det bara att säga till 🙂

Lördagens alla aktiviteter börjar falla på plats och först ut kl 10,00 är Anna Frisk som denna gång kommer att köra en träning för er med fokus på belöningssignaler och att gå fint i koppel, något som gör att man får kontakt och inkallning på köpet. Efter lunch, ca 13, är det dags för föreläsning av polisen Kalle Persson på ämnet ”vad är/gör en brottplatsundersökningshund”, spännande värre va? 🙂 . Givetvis så står också Överlidahunden 2020, vid ca 15,00 på schemat! Jag menar, vad vore en eurasierhelg utan detta prestigefyllda arrangemang? Och i år är det minsann inte bara vinnande hundar som som kommer att glänsa lite extra utan även den som håller i kopplet 😉 😀

Och som tidigare år så kommer vi även denna gång att ta ut en liten kostnad, 100 kr per hund, utöver stug- eller husvagn/husbilskostnad. Allt för att till viss del täcka upp för föreläsare, priser, goodie-bags med mera 🙂

Sista betalningsdag för stugor samt husbil/husvagnsplatser kommer i år att vara den 1 september 2020 och jag kommer personligen att kontakta alla berörda med betalningsuppgifter i god tid innan 🙂

Även om ”våra” stugor nu är fullbokade och likaså husvagns/husbilsplatser så kan man alltid sätta upp sig på vår återbudslista, säg till isåfall med en kommentar här på bloggen, under inlägget på facebook eller via telefon/sms på 070-347 48 22. I dagsläget är dock evenemanget fullsatt (50 personer) så vi kan tyvärr inte ta emot fler anmälningar. Dock kan ni alltid höra av er om ni, som sagt ovan, vill stå på vår återbudslista 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized