Malous bästa jobbardag ”ever”!

Jag har en mycket nöjd valp och en väldigt trött sådan här efter dagens arbetspass! Och om ni nu mot all förmodan inte skulle tro mig så talar nog denna bild sitt tydliga språk eller? 😉

Och vad kan ha gjort det lilla trollet så fullständigt utpumpad då tro? Jo, hon har upptäckt en ny fantastiskt rolig sak på jobbet…

En alldeles egen pool! Eller hon och hon… Jag tror nog att Challe hade en tass med i denna fantastiska upptäckt. Han har med all säkerhet visat henne denna pool och Malou är givetvis inte sen att hänga på, ja ni vet ju hennes förtjusning över vatten 😉 . Men alla hyss tar rätt snabbt ut sin rätt hos de båda ❤

Så med ett fortsatt sovande troll vid min sida tackar jag för mig idag och önskar er som vanligt…

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized