Finfina sponsorer till Eurasierhelgen

Jag är så otroligt glad och tacksam för er som vill sponsra vår eurasierhelg ❤ . Det är så himla roligt att kunna ”bjuda” både två- och fyrbenta på fina saker och detta året ser ut att bli något alldeles speciellt när det kommer till just det 😀

M.Hill´s Design kommer att sponsra med något mycket speciellt till de vinnande hundarnas ägare i Överlidahunden 2020. Men exakt vad det är får allt bli en överraskning tycker jag 😉 . Tack än en gång Monika ❤

Prima Dog kommer också att sponsra oss med ett rejält gäng foder och tuggisar, inte illa va? Jag menar, foder och tuggisar kan man aldrig få för mycket av eller hur? 😉

Samarbetspartners - Marlin Cheval

Sist men absolut inte minst så kommer Showleads Made by Me sponsra med varsitt fantastiskt vackert utställningskoppel till vinnande hundar i valp, vuxen samt veteranklass. Tack Sofie ❤

Givetvis blir det även i år en goodie-bag till alla hundar som deltar under helgen och det ser ut som om just dessa goodie-bagsen blir extra många i år. För vi har i dagsläget närmare 50 eurasier anmälda men samtidigt ett gäng till som står på återbud/väntelista. Man kan ju bara hoppas på att Folkhälsomyndigheten lättar lite på restriktionerna om 50 personer så att vi kan välkomna dem till oss också ❤ 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized