Var ska detta sluta?

I fredags så vägde och mätte vi Malou för första gången. Jag är egentligen inte så noga med detta och speciellt inte att väga mina hundar utan brukar köra med handmetoden istället. Alltså, känns de lagom i hull så är jag nöjd med det. Men ibland kan det vara lite kul att veta exakt och eftersom Siv även har en mätsticka så gjorde vi slag i saken och kollade upp Malou och jisses säger jag bara! Hon är nu drygt 6,5 månad och är 48,5 cm hög samt väger 19,3 kg. Denna tjej kommer definitivt inte bli någon ”klensmet” precis och har redan nu viktmässigt gått om Zelda, som sagt, var ska detta sluta? 😉 😀

Annars har dagen regnat bort här i Hallands inland och det är inte direkt mitt favvoväder. Tråkigt att gå i samt likaså svårt att fota i men skam den som ger sig! Men några blöta foton blev det givetvis ändå innan kameran åkte in under jackan 😉

Men det är klart! Bättre att denna helgen regnar bort och lämnar plats för solen lagom till Eurasierhelgen, precis som det ska vara och tydligen bli enligt SMHI 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized