Överlidahunden 2020

Nu äntligen är jag redo att rapportera från årets stora prestigefulla event, alltså Överlidahunden 2020 😉 . Det var återigen stor konkurrens om titlarna BIR, BIR-valp & BIR-veteran och först ut var som brukligt valparna. Här får jag återigen skicka ett tack till Sanna som fotade valparna eftersom jag för första gången ställde hund på denna tillställning. Och här kommer blandade foton på hela valpgänget..

..och BIR-valp blev..

Kathakali’s Fizzy Dizzy ❤

Raskt vidare till alla vackra hundar i vuxenklassen..

..och BIR blev..

Silvergläntans Betydande Fiin ❤

Sist ut var då såklart de fina veteranerna..

..och BIR-veteran blev..

Vestskogens Sam ❤

Och här har vi först ett gruppfoto på vinnarna i Överlidahunden 2020..

..följt av det obligatorisk gruppfotot på alla goa, glada och härliga deltagare 🙂

Och den fantastiska stämningen bara fortsatte under den gemensamma grillkvällen under bar himmel, tala om att återigen ha en otrolig tur med vädret 😀

Ett stort varmt TACK till er alla för att ni återigen gjorde denna helg till den succé den blev! Ni är toppen, bara så att ni vet. Och ett särskilt tack till våra klippor i vårt och torrt, Anders & Malin, vad hade vi egentligen gjort utan er? ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized