Ibland är hon billig…

Det här med att ha hundar är i 99,9% av fallen alltid lika roligt men ibland kan det faktiskt inträffa att man nästan skulle kunna tänka sig att rea ut dem till högstbjudande 😉 .

Idag har varit en sådan där dag då de har varit mindre poppis, läs Malou i detta fallet 😉 . Hon startade redan 06,45 i morse med att kräkas. Alltså, finns det något mer effektivt sätt att bli klarvaken på? Alarmet på mobilen kan slänga sig i väggen, finns inget som får upp en ur sängen lika snabbt som ljudet av en ulkande hund. Tror jag ska ta patent på ett sådant ljud som väckarklocka faktiskt, måste ju bara bli en guldgruva 😉 😀

Men inte stoppade hon vid detta, nej då! Varför inte köra ”hela linan ut” när man ändå är igång menar jag? 😉 . Så efter morgonens rivstart så toppade Malou det hela med att ”generöst” dela med sig av sin våta päls efter dagens prommis, och det inomhus 😉 . Alltså, här har vi en tjej som fullständigt älskar att bada och det i alla väder 😉

Med andra ord, hon har inga som helst problem med att bli blöt men detta faktum gäller bara tills hon kommer inomhus. Då börjar spektaklet med att hon först hejdlöst kastar sig på hallgolvet och gnuggar sig njutningsfullt mot golvet. Tar två steg in i köket och gör detsamma där för att sedan ta sats och köra ett race in i vardagsrummet, gnuggar sig igenom hela soffan, (tack gode gud för att det är en skinnsoffa 😉 ) , mellanlandar på soffbordet innan racet går vidare tillbaks till köket och där avslutas med ytterligare en gnuggning mot köksgolvet. Behöver jag tillägga något om hur det ser ut här i detta hus efter hennes tilltag? Nej, skulle inte tro det men en sak ska väl sägas till hennes försvar, jag behöver inte torka golven på ett par dagar nu skulle jag tro 😉 😀

Ja inte lär vi glömma att hon fyller 7 månader idag i första taget efter denna minst sagt händelserika dag. Vårt lilla laktritstroll börjar verkligen bli stora damen ❤

Ja i alla fall till utseendet, vuxen till sättet lär nog dröja ett bra tag till skulle jag tro 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized