Vissa promenader är helt klart bättre än andra!

När man vaknade till regnet som smattrade på rutan så blev man väl inte direkt sådär jätteoptimistisk inför dagens långprommis 😉 . Att ge sig ut i regn är aldrig kul men en bit in på förmiddagen så blev det faktiskt uppehåll och solen började visa sig lite emellanåt och då bestämde jag mig för att ta med mig tjejerna till ”gamla jaktmarker”, med andra ord, stranden i Kalv. Och det blev en hit för alla skulle jag tro! Malou såg definitivt ut att uppskatta det i alla fall 😉

Visst var det lite blåsigt men samtidigt så himla härligt! Jag älskar verkligen att strosa omkring där, speciellt nu på hösten när man omgivs alla fina färger. Tjejerna strosade runt de också…

…men givetvis fanns det något som lockade vissa mer än annat, precis, sjön 😉

Så fylld med ny härlig energi blev gräsmattan klippt i bara farten när vi kom hem och det förhoppningsvis för sista gången 😉 . Sedan åkte dammsugaren fram och tvättmaskinen fick också jobba lite så nu när det så smått börjar skymma utanför fönstret kan man med gott samvete sätta sig här vid datorn och bara slappa en stund 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized