Olika nyanser av brunt..

Har man en extremt badglad hund, eller rättare sagt två, så har man lärt sig vid detta laget att det mest går tydligen att bada i om man bara vill 😉 . Men ibland kan man tycka att vissa av badställena inte riktigt är så genomtänkta 😉 😀

Ett vattenhål bestående av olika nyanser av brunt står definitivt inte högst upp på mattes lista över vad som anses badvänligt och om någon nu är intresserad så luktade det ungefär som färgbeskrivningen 😉 . Men det var inget som bekom Malou det allra minsta utan hon njöt i fulla drag av detta dopp ungefär halvvägs in i dagens flockpromenad. En promenad som för övrigt startade längs grusvägen..

..för att sedan vika av in i skogen..

..där, förutom det nu ”berömda” doppet utspelade sig, även bjöds på sorkjakt 😉

Långrundan avslutades med glada tjejer på skogsvägen..

..samt med ett för vissa välbehövligt stopp vid sjön 😉

Malou hade vid det här laget sköljt av det mesta av brunvattnet samt även lukten för den delen så bilresan hem blev inte så illa som jag hade trott 😉 😀 . Tack Mari och flickorna för en superhärlig prommis ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized