Lucka 9

Luckan för dagen, alltså nummer 9 i ordningen handlar om mat, eller rättare sagt, Malous matvanor. Och jag måste säga, jag har inte haft någon eurasier innan som är så otroligt förtjust i mat och det i alla sorter. Jag menar, allt från banan till torrfoder slinker glatt ner! Och jag hoppas innerligt att detta håller i sig, kräsna eurasier känner man ju väl till menar jag 😉 . Men än så länge så är aptiten fortsatt stor och när det kommer till matskålar så vet hon väl vilken som är hennes 😉 😀

Däremot är det andra bullar när det kommer till hennes ”syrror”. De har aldrig direkt bråttom när det kommer till mat utan kan fortsätta sova gott trots att det rasslar i skålarna. Hade jag dock tagit ut osten ur kylskåpet så hade det sett helt annorlunda ut kan jag lova 😉 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized