Juldagen 2020

Nu har lugnet lagt sig efter att barn och barnbarn lämnat vårt hus för denna gång men vi har verkligen haft en riktigt mysig julafton tillsammans. Gårdagen startade med julfrukost, både för oss och för tjejerna 🙂

Det är ju tradition här att tjejerna får en liten jultallrik med ”snäll” mat som tex kokt kycklingfilé till frukost och för Malou som aldrig varit med om detta innan blev det en höjdare, matglad värre som hon är 😉 . Vid tre var det givetvis dags för Kalle Anka & hans vänner och vi var inte ensamma om att titta 😉

Ja att Malou trivs med julen är ingen direkt överdrift och ännu bättre blev det när tomten kom. En himla trevlig prick det där som bjöd Malou på massor av gos 🙂

Men nu, som sagt, är det väldigt lugnt och tyst här och så kommer det att fortgå resten av dagen skulle jag tro. Tjejerna fick tidigare en härlig promenad i det soliga och frostiga vädret men det tar vi i nästa inlägg 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized