Kan ni tänka er?!

Ja det är helt otroligt men sant!! Klockan är nu nästan fyra på eftermiddagen och det är faktiskt inte riktigt mörkt än. Hur härligt är inte det? Ljuset är bevisligen på väg och bara den vetskapen lättar upp tillvaron en hel del 😀 .

Vi har haft några sköna lata dagar efter mitt senaste inlägg på nyårsafton. Tagit dagarna som de kommit och pysslat med lite av varje, himla skönt faktiskt! Tjejerna mår bra och har hängt både med kompisar..

..eller rätt och slätt, själva 🙂

Den lugna tillvaron vi tvåbenta har haft de senaste dagarna har dock inte riktigt återspeglat läget i flocken. För har man en Malou i höglöp så blir det minsann ingen vila för någon av de fyrbenta. ”Tåget” har minst sagt gått flitigt här om man nu säger så och egentligen inte så konstigt! Finns det 3 ”lokförare” som mer än gärna turas om så blir det minsann inte mycket stillestånd i ”trafiken” 😉 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized