Hundsim i fokus

Jag måste säga att jag har nog det bästa jobbet! Jag menar, att kunna kombinera mitt jobb på UPH Academy med flera av mina intressen är inte alla förunnat och idag fick stod det fotografering av jobbets nya hundrehab på schemat. Med andra ord, fota hundar i pool, det ni! 😉 😀

Att jag njöt i fulla drag av att få göra detta behöver jag väl egentligen inte skriva skulle jag tro? 😉 Jag var minst sagt taggad och likaså detta söta par som snällt väntade på sin tur 🙂

Duktiga och modiga hundar som för första gången fick testa på att simma i pool..

..även om det inte är helt fel att få vila i mattes trygga famn efteråt det heller 😉

Och för er i mitt närområde som vill testa detta med era hundar så finns det nu möjlighet till sim-introduktion i vårt hundrehab i Okome på tisdag den 19 januari. Boka isåfall på 070-3940440, https://www.uph.nu/rehabcenter-hund

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized