Nu behöver jag er hjälp!

Nog för att eurasierhelgen ligger många månader bort, ca 8 stycken närmare bestämt, men det behöver ju inte betyda att man inte redan nu har börjar planera för detta! Och det är här jag verkligen skulle behöva er hjälp med att tipsa mig om VAD ni skulle vilja ha för aktivitet och VAD ni skulle vilja lyssna på? Tidigare år har vi haft föreläsning om bl.a massage, kost, päls,

”första-hjälpen”, beteende och nu sist brottplatsundersökningshund 🙂

Aktiviteter har ju oftast fantastiskt duktiga Anna Frisk hållit i med bla kontaktövningar, gå fint, hundmöten med mera..

..men vi har även haft utställningsträning. Många ämnen samt aktiviteter har vi roligt nog haft men det betyder ju också att det blir så mycket svårare att komma på nya. Så det är minsann inte konstigt alls att jag det nu står helt stilla i hjärnkontoret 😉 . Så snälla HJÄLP mig med detta och kom med så många idéer ni kan! Bara ös på! Finns inga dåliga tips ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized