”Gå som en pingvin”

Ja det hörde jag att man skulle göra nu när isen lurar under snön, allt för att undvika att man ramlar. Man ska alltså sätta ner hela foten när man går och hålla armarna utefter sidorna så att man kan flaxa med dem för att hålla balansen om det skulle behövas – alltså som en pingvin! Och denna strategi funkade faktiskt alldeles utmärkt idag, både för mig och Mari på flockpromenaden. Vi kom stod på benen hela tiden men samtidigt så måste jag säga att det är en himla tur att man bor i skogen så att ingen ser en 😉 . Hundarna brydde sig dock inte nämnvärt men så är de kanske lite vana vid tokiga mattar också, vad vet jag? 😉

Mulet men uppehåll när vi gick ut men dryga 1,5 timma senare såg det ut så här..

Snön började mer eller mindre vräka ner, inte så bra, varken för kamera eller glasögon heller för den delen men några sista foton blev det innan allt snöade igen 😉

Och snöflingor som ”lovvika-vantar” fortsätter att dala utanför köksfönstret men nu kan det kvitta. Vi kan alla här med gott samvete nu ta det lugnt inne i stugvärmen 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized