Om exakt 7 månader smäller det!

Med andra ord, datumet är nu satt för årets stora eurasierevent; Eurasierhelgen 2021!! Så datumet som ni ska spika redan nu är 10-12 september och platsen är som tidigare Överlida camping. Jag väljer att vara positiv och tro att vi ska kunna genomföra den trots rådande pandemi, jag menar, om 7 månader borde läget har lugnat ner sig så pass mycket tycker man 🙂 . Men än går det INTE att boka några stugor eller husvagnsplatser utan de släpps i början av mars. Och ja, jag de bokas som vanligt genom mig och jag kommer att förvarna er när det börjar närma sig så att ni kan vara på hugget 😉 . Så vill ni tillbringa en hel helg med oss och dessa tjejer? Eurasiermingla? Få nya kunskaper? Ha kul? Träffa nya och ”gamla” vänner? 🙂

Då ska ni genast boka in detta datum för visst vill ni inte missa årets stora eurasier-event eller? 😉

Välkomna!

Kategorier:Uncategorized