Varit lite lat..

Det har ju varit lite dåligt med uppdateringar här den senaste veckan, ja, jag har varit lite lat. Men nu ska jag försöka skärpa till mig, ett tag iallafall 😉 . För det är ju så att ibland saknas lusten att skriva helt enkelt trots att det egentligen finns gott om foton, som tex från förra söndagens utflykt till fårhagen vid Varbergs brukshundsklubb… 🙂

Nya fyrbenta bekantskaper fanns där också, tex två stiliga och mycket trevliga New Foundlands-grabbar..

Dock hade jag och tjejerna inte direkt samma åsikt om dessa grabbar och de var minsann inte rädda att visa det heller 😉 😀

Detta var även dagen vi träffade fina Freja för sista gången och jag är nu i efterhand så otroligt tacksam för att det blev så. Här har vi Freja tillsammans med den som alltid var hennes stora favorit i vår flock, Tindra. Dessa två tjejer tyckte verkligen om varandra ❤

Freja, vi kommer alltid minnas dig med värme ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized