Underbart är kort!

Ja iallafall om man har en Malou i huset, eller rättare sagt i detta fallet, i trädgården 😉 . Hon ser det som sin uppgift att dekorera denna med allsköns saker, allt ifrån pinnar till leksaker, och det räcker inte med en sak av varje. Nej, mycket ska det vara och allt ska ligga utspritt lite här och var. Med andra ord så är det inte städat i en handvändning om man nu säger så när det är dags för gräsklippning 😉 . Så det gäller att vara effektiv och snabbt få upp allt på altanen för att sedan lika raskt få igång klipparen! För så länge den går så håller hon fokus på mig och låter saker och ting vara och då blir gräsmattan så här ren och fin 🙂

Som ni ser, inte en pinne eller leksak så långt ögat kan nå. Snyggt och prydligt men som sagt, underbart är kort 😉 😀

Det tog sisådär en minut för Malou efter avslutad gräsklippning att se till att ordningen återställdes i hennes värld, alltså att återigen se till att dekorera gräsmattan 😉 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized