En riktig blåsning

Och det inte på det luriga sättet utan rätt och slätt, hundbad och föning för hela slanten! Malou har fällt ett bra tag, ja hon har ju väldans mycket päls att ta av 😉 och idag var det hög tid att blåsa iväg det sista. Så först bad och sedan ut på altanen för den s.k riktiga blåsningen och jisses vad det gjorde susen 😉

Alltid lika fascinerande hur underullen bara släpper och flyger iväg när man blåser. Dock fastnar även en hel del där det inte ska, tex på mina glasögon 😉 . Men effektivt som attan är det och Malou tog det hela med ro. Ja varför inte lägga sig ner under tiden? Och jag förstår henne, detta var inte gjort i en handvändning om man nu säger så 😉

Men att någon riktig vila på bordet under tiden var inte att tänka på men det tog hon igen efteråt istället 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized