Ny sponsor till Eurasierhelgen

Återigen har vi glädjen att kunna meddela att vi fått ytterligare en ny sponsor och det är Karin & Robert på..

De ställer upp med ett mycket generöst bidrag som innebär att vi kan fylla goodiebagsen rejält samt ha pris till BIS-hane, BIS-tik, BIS-veteran, BIS-valp samt BIS-baby i Överlidahunden 2021. Och det är inte vilket pris som helst utan alla dessa 5 vinnare får, förutom den mycket snygga rosetten samt det tjusiga vinnarbandet, även varsin sådan här hundbädd. Det är väl inte illa så säg? 😉 😀

Stort varmt TACK till Karin & Robert för denna otroligt generösa sponsring ❤ ❤ ❤

Det är ju inget snack om att ni som deltar detta år nästan kommer att bli lite bortskämda med fina priser och goodiebags men det är ni faktiskt värda ❤ . Dock så ska ni nog njuta av ordentligt av detta för det kanske inte bli så lätt att slå det till nästa år 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized