En suck av lättnad..

Korsbandsskada hos sin hund är definitivt inget man vill vara med om! Symtomen var dock klassiska för detta och bara tanken på operation samt en lång rehab, och det hos en 9-årig dam, gjorde mig nästan sjuk av oro. Så sucken av lättnad jag drog på kliniken när det visade sig att så inte var fallet hördes säkert hela vägen till Kina 😉 . Det var faktiskt inte värre än en rejäl svullnad mellan två tår på höger baktass som gjorde att Jill bl.a gick på tre ben. Och som alla vet, ibland är man lite för snabb på att ”måla fan på väggen” men denna gång turligt nog helt i onödan 😉 . Så hädanefter får Jill allt se till att ha koll på sina tassar när hon går ner för husvagnstrappan och inte trampa vid sidan om igen. Och eftersom det inte var värre så fick hon och de andra ta sig ett dopp, dock i väldigt lugnt tempo för Jill denna gång 🙂

Rätt härligt detta att sommaren fortsätter att bjuda på sol och därmed otaliga badmöjligheter 🙂

Tyvärr dock inte fångat med systemkameran denna gång. Den var allt med men om batteriet är totalt urladdat så är den ju inte till mycket glädje precis. Tur då att mobilen kan ställa upp och tjänstgöra i dess ställe 🙂

Men nu kära bloggläsare är det fredag igen och första arbetsveckan är gjord efter semestern, rätt härligt med vardag också faktiskt 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized