Eurasierhelgen 2021

Med en knapp månad kvar så är det väl nu hög tid att delge er lite mer specificerat vad vi egentligen kommer att hitta på under Eurasierhelgen 2021 eller? 😉 . Och som tidigare år håller vi till på Överlida camping ca 2,5 mil från Ullared.

Fredagen den 10 september drar vi igång det hela med en tipspromenad med finfina priser vid 18-tiden. Tack till Cathy & Louise som ställer upp och fixar detta till oss ❤ . Framåt kvällskanten är det sedan mingel i tältet och säkerligen blir det en himla massa eurasierprat också, alltså precis som det brukar bli 😉 🙂

Lördagen den 11 september startar vid tio och det med Camilla & Madde som ska lära oss lite mer om rallylydnad 🙂 .Vid tolv är det ett litet uppehåll för de som vill passa på att luncha lite och sedan kör vi vidare vid ettiden med föreläsning/frågestund och det på det allra bästa ämnet, alltså vi pratar eurasier och alla dess egenheter tillsammans med Camilla & Madde. Till exempel har jag fått in frågor om; kloklippning, kräsna eurasier och ensamhetsträning men det är givetvis fritt fram att ställa frågor under tiden också. Tack Camilla & Madde ❤

Vid tre-tiden så är det åter dags för vår återkommande skojutställning, Överlidahunden 2021. Upplägget är som vanligt en utslagstävling där hundarna möts två och två tills det bara finns en vinnare kvar i varje klass. Helt och hållet på skoj och utan ”kläm & känn” 🙂

Lördagen avslutas med en gemensam grillkväll och även i år får vi nog skippa långbordet med tanke på pandemin men att sitta med lite yta runtomkring en funkade alldeles utmärkt det också förra året 🙂

Söndagen har vi inget inplanerat eftersom många har rest långt och vill komma iväg hem eller så hägrar ett besök på Gekås innan man vänder hemåt, inte ovanligt alls det heller 😉

Tyvärr är stugorna fullbokade sedan länge och återbudslistan är välfylld men husbil/husvagnsplatser finns det fortfarande gott om. De bokas via mig på sms till 070-347 48 22, alltså inte direkt hos campingen. Och vill man bara komma och vara med över lördagen (100 kr per hund) så går det också alldeles utmärkt men även det måste anmälas till mig så att jag vet hur många goodie-bags som ska köpas in. Men även ni som är intresserade av rasen är varmt välkomna, ett perfekt sätt att lära känna rasen 🙂

Betalningsinfo för stugor samt husbils/husvagnsplatser kommer inom kort att gå ut till er som bokat och det lite beroende på hur nu anmält er så antingen via messenger, sms eller mejl 🙂

Och slutligen, sista anmälningsdag är den 1/9-2021 för er som fram tills nu otroligt nog missat denna härliga helg i eurasierns tecken 😉 ❤

Kategorier:Uncategorized